Fairytale og hennes valper

Fairytale er en blanding av Szhu Shu som er en liten hunderase og antagelig en type fuglehund, som er en litt større rase. Vi vet ikke sikkert hvem som er faren ettersom hun er et resultat av en ikke-planlagt paring.

Vi har hatt mange hunder før henne, og da stort sett større hunder. Det vi ser med Fairytale er at hun har en personlighet som gjøre at hun tøff uten å bli for dominerende. Hun har mye personlighet og liker å ”prate” med oss og ikke minst, hun inviterer oss med på lek. Denne inkluderende og spennende personligheten gjør at vi ønsker å få videreført dette.

Valg av far

Arv har mye å si, miljø har også mye å si. Derfor har vi brukt mye tid på å finne den rette faren til valpekullet til Fairytale. Vi ville at faren skulle ha et positivt gemytt og være like spesiell som Fairytale.

Vi har funnet den perfekte med hunden Brutus. Denne hannhunden har en usikker stamtavle men det er mye Bischon Frisee i han og en del terrier. Dette gir en spennende kombinasjon, med mye bra humør i en liten pakke.

Vi har tilbrakt en del tid med Brutus, han har vært på besøk hos oss så vi har kunnet blitt kjent med han.
Dette har vært viktig for oss fordi vi ville være sikker på at dette var en god kombinasjon.
Foreldre går godt sammen og dette lover godt for valpenes gemytt.

Drektig!

Vi har fått bekreftet at det vil komme valper i løpet av 2017. Mye kan skje på denne tiden og det er ingen garantier. Så vi vil ikke love noen valper, men ta gjerne kontakt om du/dere har lyst på en valp.